Esperanza sponsors

27 augustus 2018

Start seizoen 2018-2019

Vrijdagavond is het zo ver, dan wordt het nieuwe seizoen opgang gefloten. De nationale Beloften en B-reserven trappen met beiden een thuiswedstrijd het nieuwe seizoen af.
De B-reserven spelen thuis tegen Stokkem VV, aftrap om 20:00.

De nationale Beloften spelen ook thuis, zij ontvangen Eendracht Termien om 20:00 op De Roosen. Dit jaar is de beloftenreeks weer veranderd, nu spelen er weer enkel Limburgse ploegen mee uit 2de en 3de amateur.

Vorig seizoen had Pelt twee damesploegen, tot grote spijt is er één ploeg moeten afhaken en zal er enkel een ploeg uitkomen in 1ste provinciale. De Peltse Dames trappen het seizoen af op zaterdag 1 september bij BS Sport Berbroek Schulen, aftrap om 15:00.

De A-kern heeft een moeilijke voorbereiding achter de rug, de vroege bekeruitschakeling en tegenvallende resultaten in de oefenwedstrijden doen vele vragen stellen wat dit Pelt kan betekenen in 3de amateurs.

Iedereen in de club doet er alles aan om de club te doen groeien. Dit levert uiteraard groeipijnen op, maar steeds door mensen die hun hart op de juiste plaats en bij onze club, Esperanza Pelt, hebben. Laten we die mensen en alle betrokken partners van Esperanza Pelt zien waar wij voor staan en we zijn er zeker van dat we een jonge ploeg hebben die er voor 200% tegenaan gaat.

Om die reden, willen we jullie, uit naam van technische, medische staf en spelersgroep, oproepen om ons de komende maanden dubbel en dik te steunen en te komen aanmoedigen. Op de manier waarop Esperanza is gekend: talrijk, gepassioneerd, ludiek en met luide stem. Supporters die vechten voor hun club, in momenten van glorie, maar zeker ook wanneer het moeilijk loopt. Met slechts 1 gezamenlijk doel Esperanza Pelt samen vooruit duwen.

Zaterdag beginnen we met een uitwedstrijd bij Leopoldsburg, aftrap om 19:30

kunstgras.JPG
Het nieuwe kunstgrasveld op Sportpark De Roosen

© 2014 - 2019 KFC Esperanza Pelt
Home KFC Esperanza op Facebook KFC Esperanza op Twitter KFC Esperanza op Youtube