Esperanza sponsors

26 september 2019

Voorbeschouwing speeldag 5:


Esperanza Pelt ontvangt zaterdag Eendracht Termien. De Genkenaren hebben net zoals Pelt 6 punten al hebben ze dit seizoen nog niet verloren. Ze wonnen één keer en speelden drie keer gelijk.

Op zondag 4 augustus 2019 speelden Termien en Pelt al tegen elkaar in het kader van de Beker van Belgie.
Pelt kreeg toen zware 4-1 cijfers voorgeschoteld, Senne Verbiest redde toen de eer in de slotfase want Termien liep tot 4-0 uit door een hattrick van Glenn Bloemen. Bij Pelt waren toen enkele afwezigen zoals  Maarten Swolfs, Tom Kusters, Serhat Koc en Sven Van De Kerkhof. Van Ruben Corstjens, Sven Joosten en Bruno Andrade was toen ook nog geen sprake, de opstelling van toen en nu is dus dag en nacht verschil.

Termien opende het seizoen met een verdienstelijk gelijkspel bij Houtvenne, Kenneth Ulenaarts en Ramon Voorn scoorden voor Termien. Houtvenne kwam telkens langszij via een strafschop.

Op speeldag twee won Termien met 3-1 van Helson Helchteren, Glenn Bloemen 2x en Ramon Voorn maakten de Genkse doelpunten.

In Zwarte Leeuw speelde Termien zijn minste wedstrijd van het prille seizoen, Kenneth Ulenaers scoorde na 1 minuut spelen, uiteindelijk zouden de Leeuwen uit Rijkevorsel ook nog een own-doelpunt scoren, einduitslag was 2-2

Op de vorige speeldag speelde Termien en het sterke Betekom 0-0 gelijk in Genk. Ook hier kon de wedstrijd alle kanten uit.

Pelt tankte vertrouwen door verdiend te gaan winnen in en tegen VK Linden. Kansen waren er voldoende om vier wedstrijden te winnen. Pelt wacht nog op zijn eerste punt(en) in eigen huis. Na het jammerlijk verlies tegen KVK Beringen verloor het van een sterk Sint Lenaarts met 1-4. Met drie doelpunten is Serhat Koc topschutter bij Pelt. Ruben Corstjens en Maxim Goossens staan op 1 kaart van een schorsing.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FC ESPERANZA PELT - EENDRACHT TERMIEN
zaterdag 28 september 2019 om 19:30

Scheidsrechters: Van Dyck Jonas - Hoogmartens Tom - Lodewijckx Sam 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Esperanza Pelt - Eendracht Termien in het verleden (sinds de fusie in 2014):
04-11-2017 Esp. Pelt - Termien 3-0
06-04-2019 Esp. Pelt - Termien 3-1
© 2014 - 2020 KFC Esperanza Pelt
Home KFC Esperanza op Facebook KFC Esperanza op Twitter KFC Esperanza op Youtube