Esperanza sponsors

30 augustus 2019

3 versterkingen voor Esperanza Pelt


Esperanza Pelt heeft zich versterkt met drie nieuwe spelers.
Van het Nederlandse Go Ahead Eagles komt Bruno Andrade over, Bruno is een 30-jarige aanvaller zie ook als flankspeler kan functioneren. De Braziliaan kwam in 2008 bij Helmond Sport terecht waar hij 3 seizoenen speelde en goed was voor 20 doelpunten in 75 wedstrijden.
Tijdens het seizoen 2012-2013 hielp hij STVV mee met de promotie naar 1ste nationale, hij scoorde er toen 4 keer in een tiental invalbeurten.
Ook het seizoen nadien promoveerde Bruno met zijn nieuwe club Willem II naar de hoogste afdeling in Nederland, met 14 doelpunten was hij topschutter bij de kampioen uit Tilburg. Hij verbleef nog 2 seizoenen bij de Tilburgers om daarna voor korte periodes in Israel en Malta te spelen. Vorig seizoen kwam hij bij Go Ahead Eagles terecht waar hij het eerste half jaar een blessure opliep en pas in de terugronde inzetbaar was.

Van Sporting Hasselt (2de amateur) komt Sven Joosten over. Sven, een bijna 22-jarige, centrale verdediger woont in Pelt en kreeg zijn jeugdopleiding STVV. Als beloftespeler ging hij naar KVK Tienen om daar als twintiger in de hoofdmacht te spelen. Sporting Hasselt plukte Sven weg waar hij vorig seizoen een uiterst sterke heenronde kende en af en toe zijn goaltje meepikte.

Met Ruben Corstjens haalt Esperanza een brok ervaring in huis. De 32-jarige verdediger komt over van RC Hades. Hij speelde eerder voor Sporting Hasselt, RFC Luik, Bocholt VV, EX. Veldwezelt,...

Sven en Ruben zijn meteen inzetbaar, Bruno komt van Nederland en in het beste geval is hij speelgerechtigd volgend weekend.

Door deze transfers laat de club merken dat het ambities heeft om beter te doen dan vorig seizoen. Na het afwerken van de tribune en kleedkamers doen ze weer een flinke inspanning.

Namens de ganse Esperanza-Family wensen we Bruno, Sven en Ruben heel veel succes bij Pelt!

transfersc.jpg

Bruno Andrade, Sven Joosten en Ruben Corstjens
© 2014 - 2020 KFC Esperanza Pelt
Home KFC Esperanza op Facebook KFC Esperanza op Twitter KFC Esperanza op Youtube