Winst in en tegen Kampenhout (0-1)
12 DECEMBER 2022

Pelt boekt een belangrijke en verdiende zege tegen concurrent Kampenhout. In een onderhoudende eerste helft kreeg de thuisploeg het balbezit van Pelt.
De thuisploeg kon doelman Swinkels niet aan het werk zetten. Aan de overkant moest de thuisdoelman Jasper Jacobs onderuit halen, strafschop. Maxim Goossens miste maar Johan Ella Ella trapte de rebound fraai binnen, 0-1. Even daarvoor werd een doelpunt van Ruben Scheelen afgekeurd na een voorafgaande fout op de doelman en ook Johan Ella Ella zag een doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel. Op slag van rusten was Pelt dicht bij de 0-2. Tuur Rijkers kopte staalhard rakelings naast. Ruststand 0-1
Na de pauze krijgt de thuisploeg de enigste kans van de wedstrijd, gelukkig was doelman Swinkels alert. Weer kreeg de thuisploeg het balbezit maar deed er niks mee. Pelt kan counteren naar hartelust. Kevin Geebelen zag de 0-2 gered worden door de doelman en Kevins rebound ging tegen de deklat. Wat later kreeg Kevin weer dé kans om de match te beslissen maar faalde oog in oog met de doelman. Pelt gooide verse krachten tussen de lijnen. Smolders, Hendrikx en Lopes Mendes moesten Pelt over de streep helpen. De defensie stond 90 minuten sterk te spelen en in de slotfase is het Djaniny Lopes Mendes die 0-2 door een uitstekende thuisdoelman gered ziet worden. Het blijft bij een verdiende 0-1, dankzij ons falen en uitstekende doelman had 0-3 ook zomaar gekund.