Interview met trainer Davide D'Angelo
9 NOVEMBER 2021

We zijn tien wedstrijden ver, tijd om een korte balans te maken over de eerste periode met trainer Davide D'Angelo die na speeldag vijf overnam van Mathieu Mertens.

Met 13 op 15 is jou start als hoofdtrainer geslaagd, wat vindt jij er van Davide? Ben heel tevreden met dit resultaat, daar zouden we op voorhand voor getekend hebben. We moeten nu vooral gefocust blijven en match per match bekijken.

We zijn nu tien wedstrijden ver, uitschieters zijn er voorlopig niet bij in de reeks. Ze lijkt ons heel sterk aan elkaar gewaagd, wat vind jij van onze eerste tien wedstrijden? In deze reeks is alles mogelijk en iedere week is het opnieuw hard werken om tot een goed resultaat te komen. Alle ploegen zijn inderdaad aan mekaar gewaagd. We moeten iedere wedstrijd met vertrouwen spelen en geloven in ons team.

De kern is bijna volledig nu, de club heeft ambities en dat mogen we niet onder stoelen of banken steken. Een Pelt op volle sterkte moet voor de prijzen gaan of niet? Inderdaad! We hebben een spelerskern met ambitie die zeer gemotiveerd zijn. We mikken op een plaats in de top vijf, alles erboven is mooi meegenomen. 

Zelf ben je profvoetballer geweest bij oa. KRC Genk, MVV Maastricht,... wat is jou mooiste herinnering als voetballer? Mijn eerste invalbeurt als 18-jarige bij KRC Genk en mijn doelpunt tegen Anderlecht in de beker van België. 

Tot slot, heb je je nooit in de showbizz aangeboden want zingen, vooral in het Italiaans, die troeven heb je ook nog? Daar heb ik lang over getwijfeld, misschien dat ik na mijn carrière als trainer mij inschrijf voor "the voice" :-) :-)

Bedankt Davide voor dit leuk gesprek en nog heel veel succes bij onze club!

Het webteam 

Interview met trainer Davide D'Angelo