Genk: Winterbreak
25 NOVEMBER 2021

Op woensdag 29 december 2021 vanaf 17.00h organiseert KRC Genk het evenement "Winterbreak", een winterwandeling in en rond de Cegeka Arena van KRC Genk. Licht, vuur, muziek en andere animatie zullen ervoor zorgen dat het een onvergetelijke wandeltocht zal worden . Dit initiatief van KRC Genk heeft tot doel om de (vooral Limburgse) voetbalclubs een financieel duwtje in de rug te geven tijdens deze lange Coronaperiode.

Wat is nu net het bijzondere aan dit initiatief? Wel: het inschrijvingsgeld gaat integraal naar FC ESPERANZA PELT en iedere persoon die ingeschreven heeft (en ook effectief aanwezig was op dit evenement) krijgt een voucher voor een gratis wedstrijd  van KRC Genk! Met de opbrengst van de inschrijvingen zal onze club trainingsmateriaal, doelen... aankopen.
Zouden jullie willen deelnemen, kan er ingeschreven worden via onderstaande link. Spreek dus af met spelers, ouders, grootouders, vrienden en kennissen en beleef een gezellige wandelavond met leuke randanimatie! Er kan ingeschreven worden tot 30 november 2021 23.59h!

Klik hier om in te schrijven.

Wij hopen dat vele FC Esperanza Pelt Gladiators samen met hun vrienden, familie, kennissen... zullen deelnemen aan dit unieke evenement!Genk: Winterbreak