Derde zege op zes dagen voor Pelt
20 MAART 2022

Derde wedstrijd op 6 dagen!
Pelt miste tegen De Kempen Kevin Geebelen (geschorst) en Johan Ella Ella (gekwetst).
Pelt kreeg nog slecht nieuws te horen, Jan Smolders komt dit seizoen niet meer in actie. Een spierscheur van liefst 11 centimeter, veel sterkte Smollie. Of we Arjan Swinkels nog op de Peltse velden gaan zien is ook een groot vraagteken. Nigel Langras, Maxim Goossens en Gijs Brouwers liggen al eventjes in de lappenmand. Gelukkig keerde Carlo Palmans terug uit blessure en stond younster Noah Vankemenade aan de aftrap. De bezoekers uit Tielen-Lichaart stonden vandaag misschien wel voor hun laatste kans in operatie redding.
Pelt begint heel goed aan de wedstrijd en het openingsdoelpunt valt heel snel, Jens Meeus zet te bal voor en Emrah Bostanci mag heel simpel de 1-0 binnenduwen, we spelen nog geen vijf minuten. De bezoekers komen zich zeker niet ingraven en voetballen goed mee. Pelt vergeet via Jens Meeus en Emrah Bostanci de voorsprong uit te diepen. De bezoekers krijgen enkele halve kansjes maar doen er niets mee. Iets voorbij het half uur vrije trap voor Pelt, wie anders dan Jens Meeus trapt de 2-0 tegen de touwen. Misschien een te zwaar verdict voor een heel moedig De Kempen. Rusten doen we met 2-0.
Ook na de pauze moet Pelt niet echt diep gaan, de bezoekers zijn niet meer zo sterk als voor de koffie en Esperanza controleert de wedstrijd. Bob Adriaans heeft voorbij het uur iets leuks in petto, dweilt de rechterflank af en schiet zeer fraai, uit een scherpe hoek de 3-0 tegen de touwen. Bij Pelt komen younsters Tarik Saïdi, Rinhor Maxhuni en Souhail Belkassem nog tussen de lijnen. De bezoekers lagen al uitgeteld en in het slot zette uitblinker Jens Meeus nog de kers op de taart, met een knap afstandsschot trapte hij de 4-0 eindstand tegen de touwen. 
Een zware Engelse week levert Pelt negen op negen op en drie cleansheets. Knap!
Volgende week zaterdag wacht ons de lastige verplaatsing naar Zwarte Leeuw.

Derde zege op zes dagen voor Pelt