Pelt begint aan de voorbereiding
22 JULI 2022

Onder ideale klimatologische omstandigheden, er vielen zelfs regendruppels, begonnen bij Pelt op het kunstgras van de Roosen woensdag de trainingen in voorbereiding van het seizoen 2022-2023. Coach Geert Van Dessel en zijn assistent Jannick Verlinden legden er meteen twee uur lang en met drankpauze de pees op.

Op een kwartet na, Bob Adriaans (vakantie), - aanwinst Aleksandar Stankov, doelman Ruud Swinkels en Maxim Goossens - was de kern present. Maxim Goossens wacht nog op groen licht vanuit de medische hoek om opnieuw te trainen, wellicht zal dit volgende week het geval zijn.

Ook keeperstrainer Bart Peeters was er niet. Bart is deze week nog op reis/stage als keeperstrainer met de vrouwelijke militaire voetbalploeg naar Washington. Niek Vandenputte verkaste in laatste instantie naar het Nederlandse EFC uit Eersel. Zodat Pelt een kern heeft van 22 spelers.

Woensdag staat de eerste oefenwedstrijd op het programma tegen eerste nationaler Patro Eisden, aftrap om 19:00 op De Roosen. Van 19 tot 21 augustus trekt Esperanza op teambuilding naar Oostende. 

Pelt begint aan de voorbereiding