Zware nederlaag in Wellen (4-1)
11 SEPTEMBER 2022

Pelt start de competitie met een pijnlijke 0 op 6.
Vorige week hadden we het verschil moeten maken tijdens de sterke eerste helft.
Vanavond was de 2-1 bij de rust ook onnodig want Pelt had via Jan Smolders altijd op voorsprong moeten staan. Twee geschenken met een grote strik rond, thuisploeg Wellen nam het al te graag aan zodat we op een dubbele achterstand stonden, 2-0 net voorbij het half uur. Jessy Hendrikx zorgde voor gerechtigdheid door de aansluitingstreffer te scoren, 2-1 bij de rust alles was nog mogelijk.
Pelt kreeg meteen na de pauze dé kans op de 2-2. Na een haakfout op Stankov ging de bal op de stip. Aleksandar mistte de strafschop zelf. Een zure opdoffer want Pelt probeerde wel maar het venijn zat in de staart, een uitgekookte thuisploeg scoorde nog twee keer en zo stonden er toch zware en vooral onnodige 4-1 eindcijfers op het bord. Met 0 op 6 en liefst zeven tegendoelpunten hebben we deze week heel wat werk op te knappen. Gelukkig krijgen we zaterdag een nieuwe kans, dan ontvangen we promovendus Schoonbeek Beverst op De Roosen dat met een knappe zes op zes is gestart na winst tegen Wijgmaal en Sint Lenaarts.